N-ai sa crezi cum arata neinfricata Diana Belbita de la Exatlon in copilarie.

Diana Belbita de la Exatlon arata ca o papusica in copilarie. Mama ei ii facea mereu cozi impletite.

Diana Belbita de la Exatlon este, la doar 22 de ani, o luptatoare MMA foarte bine cotata. Neinfricata, ambitioasa si perseverenta, frumoasa olteanca este una dintre cele mai iubite concurente din competitia fenomen Exatlon.

Sportiva a castigat o multime de puncte pentru echipa „Faimosii” si a trecut fara probleme majore si de perioadele in care a stat, alaturi de colegii ei in „cotet” si a dormit pe scanduri.

Diana Belbita de la Exatlon a fost supranumita, pe buna dreptate, „Printesa Razboinica”, dar in copilarie „Xena” noastra mioritica semana cu o papusica.

loading...
Diana avea chip angelic si un par des si lung pe care mama ei i-l impletea des si i-l prindea in doua codite. Doamna Belbita are la loc de cinste pozele cu fiica ei, in copilarie, si este nespus de mandra de realizarile acumulate de mostenitoarea ei pana la varsta de 22 de ani.
„De cand era mica isi impunea punctul de vedere si nu intelegea ce inseamna „nu poti” sau „nu ai voie” decat daca ii dadeam multe argumente. Nu se lasa niciodata pagubasa si nu suporta sa se claseze pe locul doi nici la scoala, nici la jocuri, nici in competitii. De aceea cred cu tarie ca o sa castige.”, ne-a declarat mama indragitei Diana Belbita de la Exatlon.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro