O FETITA DIN VASLUI, OBLIGATA DE MAMA SA CERSEASCA LA -10 GRADE

O fetita de nici 10 ani a fost obligata de mama ei sa cerseasca, la -10 grade, in fata unui magazin din Vaslui, pentru a-i induiosa pe clientii care isi faceau cumparaturile.

Un elev a observat-o si i-a facut o poza. Pentru ca i-a fost mila de ea, adolescentul a sunat la politie si a reclamat cazul, dar spune ca nu a venit nimeni. Baiatul a postat imaginea cu fetita pe Facebook, iar internautii i-au criticat pe parinti, dar si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui.

„Asa ceva este inacceptabil, sa pui un copil sa cerseasca la -10°C cu fundul pe beton. Poza a fost facuta in fata magazinului Vascar de pe strada Traian, fetita a spus ca a fost pusa de mama ei, pe care a spus ca o cheama Lili, si era inghetata bocna”. ”, a scris adolescentul in dreptul pozei. Internautii s-au aratat revoltati de cazul micutei si nu inteleg de ce politistii nu se implica in astfel de cazuri.
loading...
„Se cerseste pentru ca lumea inca da bani. Nu mai vreti sa vedeti copii cersind? NU MAI DATI BANI! Daca totusi vreti sa dati ceva, dati exclusiv haine si alimente”, „Intotdeauna vor transforma alimentele si hainele in bani ptr ce le trebuie parintilor: bautura si tigari! Ar trebui sa apelam la organele abilitate!”, „Parintii trebuie reeducati! Apreciez foarte mult faptul ca postarea este a unui elev de liceu,care merita tot respectul nostru ptr implicarea civica!sigur i-a dat si un banut,dar,dupa cum spune a sunat si la Politie!deci nu a simtit ca daca i-a dat un banut a ajutat suficient acel copil!”, au reactionat utilizatorii Facebook.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro