OANA PELLEA A RABUFNIT DUPA MOARTEA LUI ANDREI GHEORGHE

Oana Pellea este revoltata dupa moartea lui Andrei Gheorghe. Celebra actrita acuza ca oameni care nu i-au oferit un loc de munca lui Andrei Gheorghe in timpul vietii realizatorului radio-TV il ridica acum in slavi pe acesta.

„Toti cei care vorbesc acum despre Andrei laudativ… cati i-ati oferit de munca… cati i-ati oferit un job care sa fie la inaltimea inteligentei si culturii lui, cati ati avut puterea sa treceti de cinismul lui superinteligent, de mistoul trist si de privirea lasar, sa acceptati adevarul frust ce-l arunca in fata oricui?

Omul asta, ca si multi altii, merita mult mai multa atentie, caldura, merita sa fie investit cu mult mai multa incredere si chiar iubire. E chiar scarbos ca cei ce l-au injurat, luftat, blocat il lauda si pomenesc acum profitand de plecarea lui ca sa se puna in valoare tot pe ei… mi-e rusine de rusinea lor. Andrei… go your way!“, a scris Oana Pellea pe Facebook.
loading...
Marina Almasan dezvaluia recent ca l-a propus pe Andrei Gheorghe co-prezentator al emisiunii „Femei de 10, Barbati de 10”, insa acesta nu a mai ajuns sa colaboreze cu prezentatoarea. ”Acum o luna si ceva il intrebam pe Andrei Gheorghe daca ar fi de acord sa prezinte, alaturi de mine, “Femei de 10, Barbati de 10”. In opinia mea, mintea sa sclipitoare, combinata cu afurisenia sa binecunoscuta, ar fi incaput bine intre hotarele formatului meu de televiziune. Andrei s-a bucurat, eu l-am “propus mai departe”, insa obiectii au fost destule, sub diferite motive ( inclusiv ca “are dantura stricata”…). Am stat mult timp pe ganduri, pana sa-i comunic “verdictul”. L-a primit cu seninatate : “Ma asteptam- mi-a spus. Imi pare rau, as fi avut nevoie de asta, ar fi fost un balon de oxigen pentru mine”… N-am inteles atunci exact la ce se referea, am inghitit in sec ( chiar credeam in varianta aceasta de “coprezentator”) si…am cautat in continuare”, a declarat Marina Almasan.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro