PRIMELE IMAGINI CU DANIEL IONASCU PE PATUL DE SPITAL

Primele imagini cu Daniel Ionascu pe patul de spital, dupa ce masina lui a fost spulberata de un camion. La cateva ore dupa ce a fost supus unei operatii complicate, celebrul avocat Daniel Ionascu a oferit primul interviu. El a povestit cum s-a produs teribilul accident, dar si gestul incredibil facut de soferul care a fost la un pas sa il bage in mormant din cauza inconstientei.

Primele imagini cu Daniel Ionascu pe patul de spital, dupa ce masina lui a fost spulberata de un camion. In cadrul unui interviu acordat la XNS, Daniel Ionascu a spus ca a decis sa mearga pe banda de urgenta a autostrazii Bucuresti-Pitesti, pentru ca pe celelalte doua benzi se circula cu viteza foarte mare, desi era zapada pe carosabil, iar pericolul unui accident exista. La un moment dat, el a fost izbit puternic din spate de un camion de trei tone si jumatate, potrivit declaratiilor sale. In plus, acesta ar fi avut o viteza de peste 120 de km/h.

Daniel Ionascu a marturisit ca, dupa ce soferul vinovat s-a asigurat ca este in viata, a mers in spatele autoturismului distrus, unde a incercat sa stearga urmele incidentului de pe zapada.

“La un moment dat, am auzit o bubuitura in spatele meu, nu am auzit in viata mea o astfel de explozie si s-a spart tot. (…). Un camion de trei tone si jumatate, care in opinia mea, circula cu peste 120 de km/h. Ei, imaginati-va ca in momentul loviturii, mi-a dizlocat roata de la masina. (…). Vreau sa va subliniez ca masina a fost pe avarii – si politistii care au venit au observat asta, am si facut poze si a ramas pe avarii si dupa accident. Am facut asta tocmai ca sa previn o tragedie. (…). Dupa impact, am . Singura problema era aceasta mana, mana stanga – vreau sa va spuna ca pana si camasa – s-a produs o taietura la nivelul bratului, de unde siroia sangele. E incredibil. (…).

loading...
La momentul la care m-a intrebat daca traiesc si sunt bine. Singura lui grija a fost sa stearga urmele in spatele masinii. Sigur ca m-am dat jos si am inceput sa filmez totul. (…). Eu agonizam intre viata si moarte si singura lui grija a fost sa stearga urmele si sa-i spuna sefului ca eu i-am taiat calea.

Politistii si-au facut treaba, personalul de pe ambulanta si de la Smurd, la fel. (…).

Oasele cotului au fost aschiate, de aceea s-a impus interventia chirurgicala. (…).”, a declarat Daniel Ionascu in cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

In cadrul interviului, celebrul avocat a mai spus ca, daca totul va decurce bine, va fi externat joi, 22 martie.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro