Primele imagini cu Mariana de la Exatlon, in Romania!

Mariana Nenu de la Exatlon s-a intors acasa.

Mariana Nenu, probabil cea mai inimoasa concurenta de la Exatlon, s-a intors acasa. Ea a aterizat in urma cu cateva minute pe Aeroportul Otopeni, dupa ce a parasit Republica Dominicana si concursul Exatlon. Eliminarea Marianei este considerata pe buna dreptate o adevarata lovitura pentru echipa Razboinicilor, care va trebui sa concureze in doar 5 jucatori.

Mariana Nenu a fost eliminata miercuri de la Exatlon, dupa ce a fost nominalizata alaturi de Alexandru si Stefan. Protejatii saptamanii au fost Alina (cel mai bun jucator al saptamanii) si Ionut (a castigat jocul pentru imunitate). Nominalizarea Marianei a venit insa din partea echipei.

Razboinica a fost asteptata in aeroport de catre o fata pe care o antreneaza. In momentul in care s-au revazut, Mariana si Alexandra Popescu s-au imbratisat si au plans.

loading...
Mariana a rezistat 11 saptamani in Republica Dominicana, din care 7 saptamani si jumatate „la cotet”, echipa ei pierzand batalia pentru casa. Din pacate, in ultimele doua saptamani, Mariana nu a mai castigat prea multe puncte pentru echipa, iar colegii s-au vazut nevoiti s-o voteze pentru eliminare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro