PRIMELE IMAGINI DE LA PRIVEGHIUL LUI ANDREI GHEORGHE!

O fotografie-portret cu Andrei Gheorghe a fost depusa la Galeria Mobius, din strada Mendeleev D.I. nr. 2, sector 1, Bucuresti. Cei care isi doresc sa ii aduca un ultim omagiu jurnalistului o pot face inclusiv maine. Sambata, la ora 10:00, el va fi incinerat, asa cum si-a dorit, potrivit apropiatilor sai.

Nu este un priveghi obisnuit, pentru ca Andrei Gheorghe nu si-ar fi dorit asta. La Galeria Mobius a fost adus un simplu portret. Sicriul cu trupul neinsufletit al jurnalistului se afla la INML, acolo unde va fi incinerat sambata.

La Galeria Mobius, cei care doresc sa isi ia ramas bun in mod simbolic au ocazia sa o faca azi si maine. Oamenii i-au adus aprins deja lumanari, inca de la primele ore ale diminetii. Altii, i-au depus coroane de flori si au tinut un moment de reculegere in fata fotografiei. Familia i-a respectat dorinta realizatorului tv de a fi incinerat.
loading...
Fiica jurnalistului a reactionat dupa ce in media au aparut poze cu Andrei Gheorghe mort. Anastasia Gheorghe a facut un apel catre presa pentru a proteja imaginea tatalui ei. Tanara le-a cerut jurnalistilor sa fie alaturi de ea, chiar daca l-au cunoscut sau nu pe omul de radio. Ea vrea sa pastreze demnitatea tatalui ei si isi doreste ca lumea sa-l tina minte asa cum era el.

Un site a publicat poze cu Andrei Gheorghe mort, marti seara (20 martie). Ulterior, imaginile socante au fost sterse, la cererea familiei lui. Imediat dupa, fiica lui Andrei Gheorghe a lansat un avertisment pentru presa. Tanara nu vrea ca imaginea publica a tatalui ei sa fie „patata” intr-un asemenea mod.

„Acesta este un apel catre toti jurnalistii din Romania, care fie ca l-au cunoscut pe tatal meu sau nu, fie ca au lucrat alaturi de el sau nu, mi-as dori sa imi fie alaturi in aceste momente dureroase. Au existat pentru cateva ore astazi imagini cu trupul neinsufletit al parintelui meu pe site-uri ale unor publicatii de presa, carora tin sa le multumesc ca au inteles sa le elimine totusi”, a scris Anastasia Gheorghe.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro