Rocsana Marcu, enervata la culme

Rocsana Marcu a disparut de pe micile ecrane in urma cu doar cateva luni de zile, insa continua sa se mentina intr-o forma fizica de invidiat. Ea merge regulat la sala de sport, insa de curand s-a enervat teribil.

Rocsana Marcu a facut public un mesaj dur, dupa ce a trecut printr-o situatie extrem de neplacuta la sala de sport. Blonda a fost socata de faptul ca o persoana a intrat fara sa fie controlata la vestiare si le-a spart.

“Nu obisnuiesc sa ma enervez atat de usor, dar mi-as dori sa intre in mainile mele (daca nu a reusit deja Politia sa o gaseasca) cea care sparge vestiarele de la… si fura genti sau ce mai gaseste pe acolo. Cat de fraieri sa fim sa platim abonamente la cea mai renumita sala de fitness din Romania si sa nu fim in siguranta (macar acolo)?
loading...
Orice nemernica poate intra in vestiare fara sa aiba abonament, cartela sau fara sa i se cunoasca identitatea? O infractoare poate opera linistita prin genti, langa copiii nostri, in timp ce ii pregatim pentru inot sau alte activitati?”, a comentat Rocsana Marcu pe Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro