Sanziana Buruiana inca alapteaza, desi fetita ei a implinit 2 ani!

Sanziana Buruiana inca alapteaza, desi fetita ei, Iza, are 2 ani si 2 luni. Blondina e fericita ca inca mai are lapte si spera sa o poata alapta cat mai mult timp.

Micuta Izabela are 2 ani si 2 luni si inca este alaptata de mamica ei, Sanziana Buruiana! Vedeta spune ca este foarte important ca fetita sa aiba imunitate si e fericita ca inca mai are lapte.

“Inca alaptez. Iza a implinit 2 ani si 2 luni, pe 7 martie. Ma mir ca mai am lapte, dar ma bucur. Sunt o norocoasa. Iar fetita mea e innebunita dupa “titi”, cum ii spune ea. Alaptez mai rar, dar inca o fac. Singurul inconvenient este ca trebuie sa te retragi, oriunde ai fi, sa o alaptez. Vreau sa va spun ca Iza n-a racit niciodata, n-am umblat cu ea prin spitale, pe la doctori. Are imunitate buna”, ne-a declarat blondina.
loading...
Sanziana Buruiana, care inca isi alapteaza fetita de 2 ani si 2 luni, ne-a povestit cum la o petrecere recenta, micuta i-a cerut “titi” si a fost nevoita sa iasa din local.
“De 8 martie am fost la un local, la un eveniment foarte dragut la care am si fost premiata. Am fost foarte emotionata ca Iza a fost cea care mi-a adus florile, pe scena. Toata seara a dansat, s-a distrat, a facut poze, si spre final a inceput sa ceara “titi”. Ce era sa fac, am plecat, m-am dus in masina si am alaptat-o. Daca vrea nu poti sa nu-i dai. Dar nu sunt de acord cu alaptatul in public, asa in vazul tuturor. Poti sa alaptezi dupa ce te retragi undeva. Nici eu n-am alaptat-o la masa, in local, ci m-am dus in masina”, ne-a mai spus Sanziana Buruiana care si-a propus sa o alapteze pe Iza (2 ani si 2 luni) cat mai mult.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro