SANZIANA BURUIANA VREA SA FACA VEDETA DIN FIICA EI DE DOI ANI

Sanziana Buruiana are mare grija de fetita ei, ii face toate mofturile, ba chiar o duce si la saloanele de infrumusetare. Ultima data micuta s-a ales cu extensii si cu unghiile facute. Sanziana a explicat, la o televiziune, motivele.

„Da, la varsta asta incearca sa copieze cat mai mult mamicile si nu eu o las, ea mi le fura. Incearca sa ma copieze. E foarte cocheta. Mamicile le fac pe plac, ca sa zic asa. E o exagerare. Nu se machiaza si nu au nevoie, ca sunt superbi. E o joaca cu machiaje pentru copii”, a spus Sanziana .

La finalul anului trecut, Sanziana Buruiana si-a transformat fetita de numai doi anisori intr-o domnisoara in toata regula, cu ajutorul trucurilor feminine. Fosta asistenta TV i-a pus micutei peruca blonda, lunga pana la fund si apoi a facut totul public.

Sanziana Buruiana a postat pe pagina personala de Facebook mai multe fotografii cu fiica ei, careia i-a schimbat complet lookul.

loading...
In imagini, Izabela apare purtand pe cap o peruca blonda, creata, lunga pana fund, in timp ce se joaca prin casa. Se pare ca micuta este familiarizata cu schimbarile de look, iar transformarea facuta de mama ei nu o incomodeaza deloc, dimpotriva!

”Papusica noastra”, le-a spus Sanziana Buruiana prietenilor ei virtuali.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro