„SILVANA RICIU A MURIT”. ANUNTUL CARE I-A INGROZIT PE FANII SI APROPIATII ARTISTEI

O stire falsa, potrivit careia Silvana Riciu ar fi murit, a aparut pe internet. Informatia i-a ingrozit pe fanii si apropiatii artistei, iar Silvana Riciu este foarte suparata pentru ce s-a intamplat.

Prima reactie a indragitei cantarete de muzica populara a fost sa se amuze, insa dupa aceea Silvana Riciu a realizat ca stirea aceasta falsa ar fi putut sa fie citita si de copiii ei, iar acest lucru i-ar fi speriat pe acestia mult mai tare decat pe alti apropiati.

“Nu e de gluma ce mi s-a intamplat. Nu stiu ce om ar putea imprastia o asemenea informatie eronata ca sa bage in panica atatia oameni, atatia fani, dar mai ales familia. Daca, prin absurd, copiii mei citeau pe facebook in momentul respectiv si vedeau ca mama lor a murit?! Numai un om bolnav la cap ar putea face asa ceva. Eram pe bicicleta, faceam miscare cand au inceput sa sune telefoanele fara incetare. Am zis ca raspund dupa ce termin, dar pentru ca sunau atat de insistent si se auzea ca primesc si mesaje am zis sa raspund. Aveam zeci de apeluri si mesaje, nu exagerez, zeci erau. Nu intelegeam ce s-a intamplat de ma suna toata lumea.
loading...
Te ia panica, te gandesti ca ceva nu e bine. Am raspuns, era o prietena care plangea in hohote, tipa, nu exagerez. M-a intrebat daca sunt bine, daca am patit ceva. Am zis ca da… Si apoi mi-a povestit ca a citit o stire, pe internet, ii aparea pe o pagina de facebook, cu titlul “Silvana Riciu a murit. A facut comotie cerebrala”. Initial m-a luat rasul, apoi cand mi-am dat seama… m-am speriat si m-am infuriat. Ma gandeam daca aveam filmari in ziua respectiva si nu puteam raspunde la telefon deloc? Ce se intampla? Lumea chiar credea ca am murit. Va dati seama daca vedeau copiii mei o asemenea stire. Pai Andrada (n.r.- fiica ei de 9 ani) ma suna de cateva ori pe zi si daca nu pot sa raspund ma suna si de 30 de ori doar sa ii raspund, sa stie ca sunt bine. Nu se poate asa ceva”, a declarat cantareata de muzica populara pentru wowbiz.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro