A SLABIT 40 KG, IAR ACUM… IMAGINI WOW CU MEGA-VEDETA ANTENEI 1

Nu a mai suportat si a facut-o! Si-a zis: ”Nu-s nici prima, nici ultima!” Ozana Barabancea si-a micsorat stomacul in vara acestui an, iar rezultatele sunt de-a dreptul uimitoare. Jurata de la ”Te cunosc de undeva!” a slabit nu mai putin de 40 de kilograme, iar acum se mandreste cu silueta ei.

Si suferinta asta are limitele ei! Ozana Barabancea a luat atitudine… Prea multe kilograme in plus, asa ca operatia de micsorare a stomacului a fost cea mai buna varianta. Pentru ca sportul pe care l-a incercat nu a dat deloc roade. Dupa ce a cautat in toata Turcia clinici una si una, Ozana a ales din Romania. Soprana a suferit interventia chirurgicala, iar viata i s-a schimbat. Radical!

„Cred ca m-am ingrasat pe fond nervos. Este un act de mare curaj, pe care nu credeam ca pot sa-l fac. Eu sunt sanatoasa tun, dar nu eram mobila, nu puteam sa fac mai nimic, sa ma joc cu copiii mei. Eu fac de patru luni sport de patru ori pe saptamana, dar nu am dat jos cat am vrut eu, iar mancatul asta compulsiv nu m-a ajutat deloc. Acum am sa beau trei saptamani lichide, supe strecurate, ceaiuri. Daca puteti sa credeti, am savurat lingurita cu lingurita un iaurt de baut. Am spus adio tuturor bauturilor acidulate. Eu oricum nu prea beau nici alcool”, a spus Ozana, la putin timp dupa operatie.
loading...
I-a mai ramas doar 15 la suta din stomac, insa premisele unei vieti intregi cum multe nopti a visat.

Mai bine de jumatate de an a trecut de la acea interventie, iar Ozana Barabancea (47 de ani) este de nerecunoscut. A slabit 40 de kilograme si se simte ca-n prima tinerete. Roz a fost culoarea predominanta a hainelor pe care le-a imbracat, trening, esarfa, la care a adaugat niste cizme negre si o ”blana” maronie. A iesit grabita din masina, aratandu-si silueta la care visase.

Mai intai pe strada, apoi pe trotuar a parcurs fuguta drumul pana la poarta agentiei. A sunat de cateva ori, i s-a deschis, a intrat grabita. Cu zambetul pe buze, Ozana a pasasit dupa jumatate de ora imobilul. Mandra de corpul etalat in plina zi, Ozana Barabancea a ajuns la masina si s-a dus apoi glont catre casa.

La mai bine de sapte luni de cand operatia i-a schimbat viata, Ozana Barabancea spune ca i-a fost necesara si o dieta, fiind obligata sa renunte la desele ”ciuguleli”.

„Inainte, mancam dezordonat. Trebuie sa avem nu doar o alimentatie sanatoasa, ci sa alocam si timp pentru a manca. Atunci cand mancam, nu trebuie sa dam SMS-uri, nu trebuie sa ne uitam la televizor, nu trebuie sa vorbim la telefon, trebuie sa ne deconectam. Acum mananc trei mese pe zi. Mananc si dulce, dar important este sa renunti la ciuguleli. Disciplina este extraordinar de utila”, a dezvaluit Ozana.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro