Uite-l pe Giani Kirita de la Exatlon, in discoteca, acum 21 de ani

Giani Kirita de la Exatlon parea un pusti timid la 20 de ani. Acum e „durul” din Dominicana.

Giani Kirita de la Exatlon are o imagine de „baiat rau”, dar cu toate acestea este iubit de public. Este unul dintre cei mai indragiti concurenti din competitia fenomen, si totodata cel care-si mobilizeaza echipa ca un adevarat antrenor.

Giani Kirita de la Exatlon iese in evidenta oriunde ar fi. Fostul sportiv este vulcanic, are simtul umorului, dar cand e vorba de competitie face tot posibilul sa invinga.

Ei bine, tatuajele si reactiile impulsive pe care le are cateodata si-au conturat o imagine de „bad boy”, iar chelia parca are rolul de a completa imaginea de baiat rau.

loading...
Poate microbistii isi aduc aminte insa ca star-ul de la Exatlon arata cu totul diferit la debutul lui in prima liga a fotbalului.

Giani Kirita parea un baiat timid, nu avea niciun tatuaj si, poate nu va vine sa credeti, dar avea o podoaba capilara bogata de care era extrem de mandru.

De curand, un fan al fostului sportiv a postat o poza cu „cainele rosu” facuta pe vremea cand acesta avea 20 de ani. Imaginea a fost realizata in urma cu 21 de ani, la Mamaia, intr-o discoteca. Langa Giani Kirita de la Exatlon apare un fost coechipier de-al lui, de la Dinamo.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro