ANDREEA MARIN, DEZVALUIRI EMOTIONANTE DESPRE RELATIA CU IUBITUL SI FIICA EI

Andreea Marin a trecu prin multe obstacole de-a lungul vietii, inca de la varsta de noua ani, cand a pierdut-o pe mama ei. Astazi, “Zana Surprizelor“ se considera o femeie implinita, alaturi de iubitul si fiica ei, Violeta si considera ca este pregatita oricand sa o ia de la capat, atunci cand lucrurile nu mai functioneaza.

“Vrem sa rezistam impreuna si tinem la timpul nostru, este necesara prezenta celuilalt. Imi place cand viata imi aduce ceva nou. Cu riscul de a trai pe termen lung si nefericiti intr-o relatie, nu este alegerea mea. Nici vecinul, nici colegul nu traiesc in papucii mei. De Paste am stat cu barbatul drag mie si bineinteles, fiica mea, dar si restul familiei.

Totul are un rost, nimeni nu-si doreste sa piarda un om drag, insa astazi, ca matur, vreau sa vad si sensul pozitiv al acestei intamplari. Poate nu as muncit cu atata daruire, nu as fi onorat memoria mamei mele prin cee ace fac si poate ca as fi fost mai putin realista. Am pierdut-o pe mama intr-un mod brutal, a murit in bratele mele.
loading...
Dumnezeu mi-a dat intelepciunea sa aleg calea cea buna si astazi privesc lucrurile altfel si raul nu ma sperie, pentru ca mai avem caderi. Ii vorbesc fiicei mele de bunica Violeta si semanam foarte bine. Am simtit-o tematoare sa nu ma piarda, dar am facut-o sa simta ca legatura noastra este indestructibila. Nu e o relatie care sa insemne sus si jos. Ma simt implinita si pretuita ca om”, a marturisit Andreea Marin

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro