Ce se va intampla la o zi dupa botezul fetitei Gabrielei Cristea.

Se anunta un weekend de pomina, cu zile pline si frumoase in showbiz-ul romanesc. La sfarsitul acestei saptamani, Gabriela Cristea isi va crestina fetita si va organiza prima petrecere grandioasa pentru Victoria, micuta sa in varsta de 6 luni. Iata ce se va intampla la o zi dupa botezul fetitei vedetei tv.

Detaliile au fost stabilite, atat pentru ziua cea mare a botezului si petrecerea ce va urma, cat si pentru cea de-a doua zi, cand nasii ii vor face prima baite finutei lor. Cristina Siscanu ne-a marturisit ce se va intampla la o zi dupa botezul fetitei Gabrielei Cristea

Dupa cum cere traditia la crestini, la o zi dupa botez, nasii, Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, dar si cealalta pereche de nasi, vor fi invitati acasa la fini. Gabriela Cristea si Tavi Clonda vor pregati cadita Victoriei, iar cea mica va fi imbaiata de nasicile ei in apa plina de flori, banuti de argint si parfum.
loading...
“Tot atunci, finuta va primi cadouri din partea noastra. Pe langa trusoul pe care i-l vom darui la biserica, la botez, i-am pregatit multe hainute din bumbac organic si incaltaminte speciala pentru primii pasi si foarte multe jucarii.

Asa am stabilit cu finii (n.r.cu Gabriela Cristea), ca aceste daruri sa i le ducem Victoriei a doua zi. Nasul Madalin e responsabil cu darul”, ne-a declarat Cristina Siscanu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro