Ea este FEMEIA cu cel mai frumos posterior din lume

Pina si Kim Kardashian ar fi geloasa pe formele rusoaicei Anastasiya Kvitko, o tinara de 21 de ani, care impresioneaza cu formele ei voluptoase.

Anastasiya Kvitko are 2,6 milioane de fani pe Instagram, unde posteaza imagini in care apare sumar imbracat si aproape dezbracata. Anastasiya a devenit o adevarata celebritate pe retelele de socializare, dupa ce a fost descoperita de o agentie de model.

Insa, aceasta spune ca atunci cand a fost contactata de agentie, i s-a spus sa slabeasca, insa tanara a refuzat. Evident, tanara are un succes fenomenal in randul barbatlor. „Cred ca este vorba de formele mele feminine. Cred ca este la moda sa ma compare cu Kim Kardashian.
loading...
Aceasta a spus ca de cand a implinit 17 ani a primit foarta multa atentie din partea fotografilor, dar neaga ca si-ar fi facut operatii estetice sau implanturi. „Nu am facut nicio operatie, tot ceea ce fac este sport si merg la sala. Nu voi schimba nimic la mine, pentru ca imi place asa cum sunt, naturala. Dar nu considera ca este ceva negativ sa apelezi la chirurgie plastica” a decalarat tanara de 23 de ani pentru Mirror.

sursa: stirimondene.fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro