Oana Zavoranu si-a schimbat din nou culoarea parului. Nici ea nu s-a recunoscut

Oana Zavoranu si-a schimbat din nou culoarea parului. Vedeta a postat pe contul de socializare o imagine, in care apare cu spatele, in care le arata fanilor ce nuanta a ales pentru un look spectaculos.

Oana Zavoranu a ales o nuanta de cupru, iar schimbarea pare sa fii fost atat de radicala, incat nici macar ea nu s-a recunoscut, dupa cum spune vedeta pe contul de socializare.

„Parul meu… N-am realizat ca eram eu. Voi ce credeti?” a scris Oana Zavoranu, alaturi de poza distribuita pe Instagram. La inceputul acestui an, Oana Zavoranu a declarat ca isi doreste un copil.

Intrebata de ce nu apeleaza la adoptie, Oana Zavoranu a declarat recent intr-o emisiune difuzata de Antena 1: “De ce vorbim de adoptie? Care e adoptia? Este ovulul meu! De ce imi spun mie oamenii ca nu am voie sa fac un copil pe aceasta cale? Eu am sa fac un contract cu individa. Sa depasim durerile facerii, totusi. Imi iau niste obligati fata de mama purtatoare si fata de copilul meu. Sunt capabila sa-i ofer afectiune, pentru ca eu sunt un om foarte sensibil”.
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro