Sora Andreei Marin a ajuns la tribunal pentru ca firma la care lucra nu i-a platit timp de 3 luni salariul

Cristina Chiser, sora Andreei Marin, a dat in judecata firma la care a lucrat, pentru ca nu a fost platita.

Cristina Chiser este sora Andreei Marin, aparand alaturi de aceasta la mai multe evenimente organizate de fundatia „Zanei Surprizelor”. La un moment dat, Cristina a detinut un restaurant, pe care l-a inchis in 2014. De atunci, ea a lucrat la mai multe firme, printre acesta numarandu-se si o companie de consultanta in afaceri, unde Cristina era „asistent manager”.

Firma a avut dificultati financiare, iar sora Andreei Marin nu a fost platita in prime trei luni ale lui 2016. Cristina a dat in judecata firma la care avea un salariu de aproximativ 1.000 de euro, la Tribunalul Bucuresti, iar decizia i-a fost favorabila: „Obliga parata la plata catre reclamanta a sumei nete de 9535 lei reprezentand salarii restante: 750 lei lichidare aferenta lunii ianuarie 2016, 4500 lei salariul aferent lunii martie 2016 si 4285 lei salalriul aferent lunii aparilie 2016, suma ce va fi actualizata cu indicele de inflatie la data platii efective”.
loading...
Sora Andreei Marin. Cristina si-a primit inapoi cele trei salarii
Mai mult, sora Andreei Marin a obtinut si plata dobanzilor, dar si a impozitelor. „Obliga parata la plata catre reclamanta a daunelor interese reprezentand dobanda legala aferenta salariilor restante aratate mai sus, calculate incepand cu scadenta fiecarui salariu si pana la data platii efective. Obliga parata sa calculeze, sa retina si sa vireze contributiile si impozitele datorate de reclamanta, in conditiile legii, pentru drepturile salariale restante reprezentand lichidarea lunii ianuarie 2016 si salariile aferente lunilor martie – aprilie 2016”, se arata in hotararea judecatorilor. In prezent, Cristina este manager de vanzari la o firma care comercializeaza bauturi carbogazoase, apa plata si detergenti.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro