Surpriza uriasa, Ana Maria Prodan renunta la “Gospodar fara pereche”

Starea critica in care se afla mama ei, Ionela Prodan a determinat-o pe impresara sa stea cu artista 24 de ore din 24!

Anamaria Prodan a renuntat la “Gospodar fara pereche”, emisiunea de la PROTV pe care o prezenta! Decizia este insa una temporara, intrucat, in acest moment, vedeta vrea sa isi canalizeaza intreaga atentie catre mama sa!

Problemele de sanatate grave cu care se confrunta Ionela Prodan au determinat-o pe fiica ei, Anamaria, sa lase deoparte partea profesionala! Obisnuita sa fie tot timpul in miscare si mai mereu in oras diferite, impresara a decis sa nu mai acorde importanta altor lucruri in acest moment, ci sa se concentreze doar pe situatia medicala a mamei sale!
loading...
Surse din preajma vedetei sustin ca ea s-a mutat practic la Spitalul Elias din Capitala, pentru a fi alaturi non-stop de femeia care i-a dat viata! “Ionela Prodan este bolnava rau, iar Anamaria este pur si simplu disperata! O iubeste pe mama ei ca pe ochii din cap si nu mai stie ce sa faca sa ii mai aline suferintele indragitei cantarete de muzica populara”, au spus prietenii familiei Prodan!
“Anamaria a renuntat la “Gospodar fara pereche”, dar si la trasferuri! A lasat totul si a venit sa stea cu mama ei! Este langa ea 24 de ore din 24 inca din perioada in care cantareata s-a internat prima oara! Mai mult, de doua saptamani, doarme la spital, pe canapea, langa mama ei, si o tine de mana nonstop! Ii vorbeste, ii povesteste… Ionela Prodan simte ca Ana este aproape de ea si ii sopteste incet cuvinte frumoase! E greu pentru amandoua! De ieri de dimineata, a venit din America si Anca, sora vedetei, care si ea a ramas la clinica”, au conchis aceleasi surse!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro