Actrita Burku Kiratli, Mavi, din “Dragoste si ura”, mesaj emotionant catre mama sa!

Actrita Burku Kiratli, interpreta lui Mavi din „Dragoste si ura” are un mesaj emotionant pentru mama sa, o cunoscuta jurnalista.

Fanii actritei Burku Kiratli, interpreta rolului principal feminin, Mavi, din serialul “Dragoste si ura”, difuzat joi si vineri, de la ora 19:45, la Kanal D, stiu deja ca aceasta are o relatie speciala cu parintii sai, Kenan Ercetingoz si Gul Ercetingoz, jurnalisti cunoscuti in Turcia.

Pentru ca a fost intotdeauna inconjurata cu dragoste si sustinuta in tot ceea ce a intreprins, eroina serialului „Dragoste si ura” nu ezita sa-si arate gratitudinea fata de cei care i-au dat viata, pe retelele de socializare. Intr-o fotografie, care o infatiseaza pe Burku Kiratli alaturi de mama sa, Gul, frumoasa actrita a scris un mesaj emotionant adresat celei care i-a dat viata:
loading...
„Mama! Tu imi stii visele! Tu imi stii toate secretele! Ochii mei rad pentru ca port in inima toate atingerile tale tandre! Cu palmele tale care m-au mangait si buzele care m-au sarutat mi-ai daruit atata iubire! Tu m-ai facut sa imi iubesc trecutul, prezentul si viitorul!”, este mesajul lui Burku Kiratli.

Reactiile pozitive ale fanilor, la postarea frumoasei actrite turce, s-au tradus prin sute de comentarii si emoticoane reprezentand inimioare si flori.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro