Anda Ghita are un mesaj pentru nepotica ei, fetita lui Pitbull.

Anda Ghita se bucura enorm ca e bunica si are un mesaj emotionant pentru Iris Selena, nepotica ei care a venit pe lume miercuri.

Ionut Atodiresei este tatic! Toata familia e fericita, iar Anda Ghita a avut un mesaj public pentru nepotica ei, nou nascuta.

Miercuri s-a nascut Iris Selena, un ingeras perfect sanatos si care primeste deja multa iubire si atentie din partea intregii familii.
loading...
„Sunt emotionata, fericita, nu am cuvinte. Este leita taica su, si-a dorit-o atat de mult, este un tatic exemplar, este tatic peste toti taticii. Dragul meu ingeras, sa stii ca la noi exista ierarhie, iar iubirea trebuie sa ti-o castigi. In primul rand imi voi iubi copiii, pe ei i-am cunoscut prima oara, am trait momente cu ei, pe tine abia te-am cunoscut. Cert este ca ei vor fi cei mai iubiti si de catre mine si de catre tine. Tu ai fost un copil dorit si esti fericirea vietii lor, orice ar face parintii tai in viata ta trebuie sa stii ca trebuie sa-i iubesti din tot sufletul”, este mesajul transmis de Anda Ghita nepoatei sale, potrivit spynews.ro.
Pitbull si-a petrecut noaptea la maternitate, alaturi de Oana, sotia lui pentru ca vrea sa-i fie alaturi in fiecare moment.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro