Ce face Florin Salam de cand a aflat ca va fi BUNIC!

De cand a aflat ca Betty, fiica sa cea mare este insarcinata, Florin Salam isi copleseste fiica cu atentii, cadouri si telefoane de control.

Tatic grijuliu cu toti cei 4 copii ai sai, artistul a ajuns sa stea cu gandul numai la nepotelul sau si sa fie din cale afara de grijuliu si atent cu viitoarea mamica. Cel putin asa sustin rudele si apropiatii manelistului.

“Dupa ce Betty a facut testul si a vazut ca este insarcinata, mai intai l-a anuntat pe Catalin, viitorul ei sot, iar apoi pe taica-su, pe Florin. In secunda 2 Catalin deschidea sticlele de sampanie, iar peste nici o jumatate de ora Betty primea un buchet imens de flori de la tatal ei.
loading...
Florin a plans de fericire, a plans de-adevaratelea si a fost in culmea fericirii! De atunci, din 2 in 2 ore, toata ziua si uneori si noaptea, o suna pe Betty si ii spune: ce face Bettycul meu? E bine, Bettycul meu? Ce pofte are fata mea? Sa trimita taticul ceva?.

Si cand nu te astepti, pac!, mai trimite un cos cu flori sau un buchet cu 101 trandafiri”, ne-a declarat Mica, matusa lui Betty Stoian.

Betty urmeaza sa nasca primul sau copil in luna septembrie insa, chiar daca mai sunt aproape 4 luni pana la marele eveniment, cei din casa au inceput deja sa “se certe” pe bebelus.

“Danny (n.r.: fratele lui Betty si fiul a lui Florin Salam) spune ca are planuri mari cu nepotul lui pe care vrea sa-l faca fotbalist. Taica-su, Catalin, nici nu vrea sa auda si zice ca il va lua pe baiat cu el pe santier (n.r.: Catalin are afaceri in constructii de locuinte).

Nici primul, nici al doilea nu se inteleg cu Florin care sustine ca nepotul e al lui si ca el fiind bunic se va ocupa de tot. Il va duce si il va aduce pe cel mic de la gradinita. Si uite asa se ciondanesc si se contrazic toata ziua prin casa”, ne-a declarat Mica, matusa lui Betty Stoian.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro