CE SPUNE IRINEL COLUMBEANU DESPRE MUTAREA FIICEI LUI IN S.U.A, LA MONICA GABOR

Irinel Columbeanu si Monica Gabor sunt in relatii bune si se sfatuiesc in tot ceea ce tine de educatia fiicei lor, Irinuca.

Fetita de 11 ani si-a petrecut sarbatorile de iarna, anul trecut, la mama ei, in Statele Unite ale Americii. Irinuca are o relatie speciala si cu Anthony, fiul lui Mr. Pink, pe care il numeste fratele ei. Se pare ca Irinel si fosta lui sotie au vorbit chiar si despre o eventuala mutare a fetitei lor pe meleagurile americane.

Omul de afaceri este pregatit demult pentru aceasta situatie. Irinel Columbeanu a marturisit ca, atunci cand Irinuca va vrea sa o faca, el va fi de acord, fiind vorba de viitorul ei. Asa cum e normal, el se gandeste la binele fiicei ei si spune ca se va implica total, orice decizie va lua Irinuca. Monica Gabor i-a spus de mai multe ori ca doreste ca fiica ei sa se mute cu ea in America.
loading...
„In legatura cu dorinta mamei Irinei, ca fiica noastra sa se mute cu ea in Statele Unite, pot spune ca aceasta nu este o noutate pentru mine si ca amandoi parintii suntem in egala masura preocupati sa-i asiguram fiicei noastre un viitor cat mai promitator. In plus, eu insumi sunt pregatit, atunci cand Irina isi va manifesta aceasta optiune, ca nu numai sa imi dau acordul in acest sens, ci sa incerc chiar sa facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vietii ei, ramanand in continuare solidar, in exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu si abtinandu-ma sa pun in ecuatie si sa ma gandesc si la al meu”, a declarat Irinel Columbeanu pentru click.ro.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro