Cristian Topescu, tata si bunic

Astazi ne despartim de unul dintre cei mai cunoscuti si profesionisti comentatori TV pe care i-a vazut Romania, cel sinonim cu comentariile de la olimpiadele sportive si campionatele mondiale de fotbal.

In varsta de 81 de ani, Cristian Topescu s-a stins din viata la Spitalul Elias din Capitala, acesta suferind de mai multe boli cronice, ultima oara ajungand la spital dupa o criza de diabet zaharat decompensat.

Revista OK! a avut onoarea sa-l aiba de cateva ori, in paginile publicatiei, pe celebrul comentator TV, intr-o postura in care nu multi l-au putut observa: de familist convins, atasat de sotia sa, Christel Ungar, si cei trei copii ai sai: Cristina, Cristi si Sebastian.

In anul 2010, reuseam sa-i aducem impreuna pe Cristian Topescu, pe fiul sau mijlociu, Cristi (41), si pe primul nascut al acestuia si, totodata, primul nepot al realizatorului TV, micutul Noah.

loading...
Va invitam sa rememoram secvente din dialogul tata-fiu si sa ne amintim, astfel, de cel care a fost respectatul om de televiziune Cristian Topescu.

Cum va simtiti in postura de bunic?

Cristian Topescu Excelent. Si ma bucur ca in familia noastra a mai aparut un baiat, vii­tor barbat, care sa duca numele nostru mai departe.

Si numele, si prenumele Cristian…

Cristi Da si nu. Primul nume al copilului este Noah si asa il va striga toata lumea. Cristian este al doilea nume, de botez.

Cu cine seamana cel mic, asa linistit?

Cu tata, el este cel mai calm si cel mai li­nistit din familie.

Ce parere aveti, domnule Topescu?

loading...
C.T. Subscriu, are dreptate. Suntem o familie linistita. Sora lui Cristi este mai agitata, dar, in general, avem toti un temperament, cum se spune, flegmatic, nu? Intr-o viata agitata, trebuie sa fim linistiti, ca sa facem fata.

Acum ca a venit si micutul Noah, banuiesc ca dumneavoastra si Cristi va vizitati mai des.

C.T. Cel mai des il viziteaza unchiul Basti (Sebastian) pe Noah. Asta si pentru ca, la ran­dul lui, unchiul Cristi il rasfata pe Basti cu tot felul de jocuri video si il plimba cu scuterul.

Stiu ca Basti nu sta in Bucuresti.

loading...
C.T. Sebastian studiaza la Colegiul German Brukenthal din Sibiu, orasul natal al sotiei mele, Christel Ungar. Acolo se mai afla inca jumatate din familia mea, adica mama sotiei, un cumnat si-o cumnata. Astfel, Basti este pe maini bune, nu este lasat de izbeliste cum se spune, iar noi, parintii, facem naveta saptama­nal sau bilunar la Sibiu, in functie de progra­mul nostru. Eu merg cu el la calarie, maica-sa merge cu el pe la teatru. Are si aptitudini ac­toricesti, este intr-o trupa de teatru. Acum era entuziasmat ca vine Nicolas Cage la Sibiu si ca echipa de filmare va organiza un casting in urma caruia va alege 50 de copii pentru o sce­na din film.

Cum toti membrii familiei Topescu au facut sport de performanta, ce planuri aveti cu juniorul?

Continuarea aici

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro