Cum a aflat Ionut “Jaguarul” de la Exatlon ca mama lui a fost operata?

Ionut “Jaguarul” de la Exatlon a marturisit ca este ingrijorat de starea mamei sale, care avea niste probleme medicale inainte sa plece el in competitia din Republica Dominicana.

Mama lui Ionut “Jaguarul” de la Exatlon era bolnava si trebuia sa se opereze la picior. Concurentul Exatlon a marturisit acest lucru in urma cu o saptamana, inaintea jocului de “comunicare”. Atunci, Razboinicii au castigat proba si premiul a constat in scrisori de la familie.

Saptamana aceasta, acelasi joc a fost castigat tot de Razboinici, iar acestia au putut sa vorbeasca prin mesaje pe telefon cu cate un membru al familiei. Ionut a primit mesaje de la sotia lui, Nella.

Printre mesajele emotionante de iubire si de dor, aceasta i-a transmis lui Ionut si vesti despre mama sa. “Pe Emilia a operat-o”, este mesajul surprins de camera de pe ecranul telefonului unde Ionut conversa cu sotia lui.

loading...
Mama lui Ionut “Jaguarul” de la Exatlon a fost operata la picior in urma cu o saptamana, iar starea ei este acum buna. “A fost operata in urma cu cateva zile, acum este bine”, ne-a spus Nella, sotia lui Ionut “Jaguarul” de la Exatlon.

De altfel, mama lui Ionut a fost extrem de emotionata afland ca fiul sau a plans, ingijorat de starea ei de sanatate.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro