Cum a fost asteptat Giani Kirita de mama

Giani Kirita s-a intors vineri dupa-amiaza de la Exatlon, iar familia i-a pregatit multe surprize

Giani Kirita a fost fost asteptat la aeroport de mama si de copiii lui, dar si de multi prieteni. Dupa ce i-a imbratisat pe toti, Giani Kirita si-a intrebat mama ce i-a pregatit bun de mancare. “Cati pui ai taiat pentru mine?”, a spus razand Giani Kirita imbratisandu-si mama.

Inainte de a sosi Giani, Niculina Ivan, mama fostului concurent Exatlon, ne-a povestit ca toata ziua trebaluise prin gospodarie pentru a-i pregati baiatului ei, mancarea preferata.
loading...
“Am taiat dimineata 3 cocosi de la mine din curte. Ii fac la tigaie cu mujdei, cu mamaliguta si cu branza si smantana. Iar ca desert, i-am facut placinta cu branza si stafide, ca e preferata lui. De maine, astept sa spuna ce vrea el sa manance. Eu i-as fi pregatit azi de toate, dar sunt convinsa ca nu o sa poata sa manance mult, din toate”, ne-a spus mama lui Giani Kirita, in timp ce-si astepta cu emotie baiatul sa soseasca de la Exatlon.

De altfel, Giani Kirita a marturisit ca dupa ce a iesit din competitia Exatlon nu a putut sa manance mult, asa cum credea el.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro