Daniel Niculescu lamureste situatia despre ce s-a intamplat intre el si Andreea Tonciu

Dupa o ultima saptamana plina de tensiuni si drame in jurul Andreei Tonciu si familiei ei, sotul brunetei a decis sa clarifice situatia.

Desi s-a tot spus ca cei doi ar fi la un pas de divort, din cauza neintelegerilor acumulate, situatia pare sa fie alta. Dani Niculescu a comentat intreaga situatie si a avut doar vorbe alese despre sotia lui.

„Am vazut in ultimele zile cum s-a discutat zi si noapte despre familia mea. Ma distreaza cum se inventeaza subiecte in Romania! Vad ca toti si toate comenteaza si inventeaza pe la tv. Sotia mea nu este prizoniera mea, este iubirea vietii mele si eu ii fac toate poftele!
loading...
Deci dragii mei, nu am fost la mare de 1 mai , nu m-am certat cu sotia prin diferite cluburi, nu imi place de 1 mai la mare. Eu daca ma distrez, pai ma distrez… o fac in strainatate, cu prietenii mei. Nu postez cate sampanii vin la masa. Sunt alta calitate de barbat, eu sunt Daniel Niculescu.
Poate pe viitor nu ma mai confunda jurnalistii cu barbatii de carton din peisajul bucurestean! Cand cei ce comenteaza vor realiza, ce am realizat eu la varsta mea atunci arunc palaria in aer. Pana atunci… rautatea vine din frustrare si prostie ! Good Luck my Friends!”, a scris el pe Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro