Diana Belbita, adevarul despre motivul pentru care nu a fost la aeroport, la intoarcerea lui Vladimir Draghia

Diana Belbita si ceilalti colegi ai sau din echipa Faimosilor de la Exatlon au fost acuzati de fani ca nu l-au intampinat pe Vladimir Draghia, la aeroport, la intoarcerea din Republica Dominicana.

Vladimir Draghia s-a intors din Republica Dominicana, luni dimineata, iar la aeroport a fost intampinat de familie, dar si de Larisa Vasile, singura colega de la Exatlon venita sa-i ureze bun venit. Imediat, fanii Exatlon au sesizat ca Vladimir Draghia nu a fost intampinat de colegii sai.

Diana Belbita a fost intrebata de mai multe persoane de ce nu a fost la aeroport, alaturi de Larisa Vasile, asa cum s-a intamplat atunci cand a venit in tara Catalin Cazacu. Diana a explicat ca la venirea lui Cazacu era in Bucuresti, pentru ca acesta s-a intors imediat dupa transmiterea live a finalei Exatlon. Insa, la intoarcerea lui Vladimir Draghia, ea se afla acasa, la Oradea.
loading...
“Eu nu stau in Bucuresti, ci la sute de kilometri distanta si nu reusesc mereu sa ajung. Cu parere de rau, nu am avut cum sa ajung (n.r. la aeroport cand s-a intors Vladimir Draghia). In ultimele zile doar asta mi se reproseaza: ca nu am ajuns la aeroport! Eu sunt fericita ca a castigat Vladimir. Sper sa facem o petrecere candava, noi, toti “vulturii” de la Exatlon”, a marurist Diana Belbita, fosta concurenta de la Exatlon.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro