Diana Belbita de la Exatlon era blonda la inceputurile carierei in K1!

O poza de acum 6 ani arata ca Diana Belbita de la Exatlon era blonda la inceputurile carierei, cand lupta pentru o scoala de arte martiale din Drobeta Turnu-Severin.

O fotografie din 2012 demonstreaza ca Diana Belbita de la Exatlon era blonda la inceputurile carierei sale de luptatoare. Atunci, ea era eleva in clasa a X-a a unui liceu din Drobeta Turnu-Severin, dupa ce se transferase de la Srehaia, pentru a putea participa la antrenamentele unei scoli de arte martiale.

„Dimineata pana dupa amiaza, sunt la scoala. Apoi merg la sala, la antrenament. Cand vin de la sala si ajung la internatul scolii, mai fac inca un dus, dupa care ma apuc de invatat. Invat si fac sport din placere. Vreau sa fac performanta, sa ajung cat mai sus! Sunt si eu curioasa sa vad pana unde pot sa ajung!”, declara Diana Belbita presei locale.
loading...
Diana Belbita de la Exatlon era blonda la inceputurile carierei. Luptatoarea era abonata la medalii
O poza realizata la o partida de K1 arata ca Diana Belbita de la Exatlon era blonda la inceputurile carierei. „Diana este disciplinata si ambitioasa. Imi place la ea ca lucreaza mult la sala, dar si ca nu neglijeaza cartea. E o fata cuminte, care nu merge in cluburi, nu fumeaza, stie ce vrea de la viata. Din mai si pana in prezent, de cand a trecut de la judo la sei-budokai, la competitiile la care a participat a luat doua medalii de locul I si una de locul 2. Are o mobilitate extraordinara, rupe tot!”, o caracteriza antrenorul ei de atunci, Constantin Mitroi.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro