FIICA ANDREEI ESCA E CA SI MARITATA

Alexia Eram si Mario Fresh sunt indragostiti lulea unul de celalalt si chiar se gandesc la casatorie. Relatia lor a inceput acum doi ani, cand cei doi nu erau inca la varsta majoratului. Mai mult, mama Alexiei, Andreea Esca, il place pe baiat.

Cei doi s-au cunoscut la o lansare a unei melodii, iar cea care le-a facut cunostinta a fost chiar Antonia.

„Ne-am cunoscut la lansarea piesei „Ziua mea”, era la un club din Bucuresti, era pe zi, eu eram acolo cu familia si a venit si ea. Antonia mi-a facut cunostinta. Am facut aia tipica, imi dai si mie numarul tau sa vorbim? Fluturi in stomac, nu mai putea. Ne mai certam, dar eu sunt foarte matur. Nu prea ne certam si chiar daca ne certam suntem lucruri de astea marunte. Pe 30 iulie facem 2 ani. O sa fie cea mai frumoasa vara din viata noastra ca vom scapa de BAC. Eu nu vreau afara, am aici baietii meu. Eu am impins-o sa mearga afara, i-am spus ca e vorba de cariera ei si de viata ei ca om”, a spus Mario la Star Matinal.
loading...
Alexia Eram spune despre iubitul ei ca este un tip romantic. „Mama il place pe Mario pentru ca e un baiat respectuos si orice alegere fac, ea e de acord cu mine. Avem BAC-ul, avem emotii si dupa aia vacanta de vara. Nu m-am decis unde vreau sa studiez, dar cred ca in Anglia si stau 3-4 ani. Mario ma sustine intotdeauna orice as face. E un tip romantic, vine cu un trandafir la mine si chiar fara ocazie si eu sunt romantica”, a spus Alexia.
„E am luat stilul de la mama si tata, incerc sa iau ce e mai bun de la ei, se cunosc de la 15 ani, de la 16 ani au o relatie, la 20 s-au casatorit”, a spus Mario. „Mi-as dori sa fie exact aceeasi poveste si la noi”, a adaugat fiica Andreei Esca.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro