Imaginile care nu au fost difuzate la TV! Giani Kirita i-a daruit ceva Alinei la Exatlon

Giani Kirita si Alina au fost pentru prima data fata in fata, aseara, in platou la WOWbiz, dupa eliminarea de la Exatlon. Ce doi s-au intrecut in replici simpatice, facandu-si ochi dulci.
Giani Kirita si Alina au facut deliciul publicului, aseara, la WOWbiz. Faimosul si Razboinica au dat din casa si au lasat sa se inteleaga ca se plac reciproc. Astfel, pentru prima data, cele doua tabere au dat-o la pace.

Mai mult, Alina a spus ca Giani i-a daruit ceva cat timp au fost la Exatlon. L-a pus pe fostul dinamovist sa recunoasca ca acest lucru s-a intamplat. El a zambit cu subinteles si a zis ca „da”, asa a fost.

„Giani mi-a dat la Exatlon pasta lui de dinti. Hai, recunoaste ca mi-ai dat-o”, a spus Alina.

„Da, asa este. Cat de romantic putea sa fie. Eu plin de noroi pana la genunchi, cu paste de dinti in mana”, a declarat Giani razand.

loading...
Mai mult, Victor Slav a citit o declaratie data de mama Alinei in legatura cu Giani. „Nu se uita fata mea la el, nu este genul ei”, moment in care Alina a spus: „Nu e adevarat. Mama nu stie. Mama nu il cunoaste pe Giani. El e un barbat romantic si sensibil”. La auzul acestor vorbe, Giani a mustacit cu subinteles. Oare se leaga o idila?

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro