Ionut a spus ce parere are, de fapt, despre Vladimir Draghia!

Ionut „Jaguarul” de la Exatlon a povestit, la cald, ce a simtit dupa ce a pierdut competitia in fata lui Vladimir Draghia.

„Jaguarul” sustine ca se simte castigator si se bucura ca premiul in valoare de 100.000 de euro va fi donat.

„Am castigat oameni, oameni care ma iubesc. Ma bucur, nu regret ca nu am castigat. Ma bucur ca acesti bani se duc catre o cauza nobila. Ma bucur ca suneti aici, in spatele camerelor, sa vedeti cum este. Am simtit ca el o sa castige. Eu ma simt fericit, ma simt campion, sunt fericit ca a fost asa. Vorbeam cu Alex. Nu am de ce sa fiu suparat. I-am invitat pe toti la o terasa si le-am zis ca vreau eu sa fac cinste, m-am simtit castigator. Eu sunt castigator ca am ajuns pana acolo. Daca as fi castigat, imi cumparam un teren si imi construiam o casa. De asta mergem in Belgia, sa muncim pentru a face o casa”, a spus Ionut, imediat dupa ce a fost anuntat castigatorul Exatlon.
loading...
Mai mult, Ionut a marturisit ca nu va accepta ca Vladimir sa se ocupa de cheltuielile pentru nunta lui.

„Nu as putea accepta. I-am si spus-o lui Vladimir si dupa ce s-a terminat live-ul. Am avut o discutie si i-am zis ca nu as putea acepta. Daca vreau sa fac ceva, vreau sa fac pentru mine. Eu zic ca nimeni nu ar accepta. Nu, nu as putea accepta pentru ca vreau sa o fac eu din munca mea. E o alta satisfactie. E vorba de orgoliul meu, nu as putea sa accept lucrul asta”, a adaugat el.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro