O fetita a venit pe lume cu un semn din nastere care ii acopera o treime din fata

Parintii au fost socati cand au vazut ca fetita lor a venit pe lume cu un semn din nastere care ii acopera o mare parte din fata.

Andrew, 34 de ani, si Lacey Jackson, 35 de ani, au fost socati cand au vazut ca fetita lor Natalie a venit pe lume cu un semn urias pe fata. Semnul din nastere ii acopera micutei o parte din frunte, nasul si se intide in jurul ochiului stang, potrivit mirror.co.uk.

Parintii micutei povestesc ca au intrat in panica atunci cand asistenta a ridicat copilul nou-nascut dupa procedura de cezariana facuta mamei pe 9 ianuarie 2018.

“Am auzit primul ei scancet si a fost un moment atat de special. Apoi, asistenta a ridicat-o ca sa o vad si atunci am zarit semnul mare pe fata ei. Era atat de frumoasa, dar semnul semana cu o vanataie si am fost ingrijorata ca i-am facut eu ceva in timpul sarcinii. Medicii au spus ca este doar un semn din nastere si atunci am gandit ca este frumoasa si sanatoasa”, a declarat Lacey Jackson.

loading...
Mama lui Natalie avea insa sufletul strans. Se gandea ce vor zice oamenii despre semnul din nastere al fetitei sale si se temea ca oamenii nu vor vedea ce om frumos va creste din aceasta cauza.

“In acel moment, am decis ca o vom iubi foarte mult si ca ii vom da incredere in lume, pentru a ne asigura ca va vedea cat de frumoasa este si cum poate reusi sa faca tot ce isi propune”, a mai zis Lacey.

Cuplul mai are impreuna doi copii, Elliot, 7 ani, si Devin, 4 ani. “Unul dintre baieti a intrebat ce are pe fata surioara lui. I-am spus ca are o masca de supererou. I-am spus asta pentru ca poate sa reuseasca orice. Atunci i-am spus ca are o masca precum Batman”, a povestit Lacey despre reactia celor doi copii ai ei la vederea micutei Natalie.

La o saptamana dupa ce Natalie s-a nascut, parintii au dus-o la un control oftalmologic. Ei voiau sa se asigure ca semnul din nastere nu ii afecteaza vederea fetitei. De asemenea, ei au dus-o pe micuta la dermatolog si la un specialist pentru un RMN.Din cauza anomaliei, Natalie se confrunta cu o serie de riscuri, dar parintii ei au hotarat sa nu o opereze pentru a scapa de semnul din nastere.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro