Vlad Voiculescu, fondatorul MagiCAMP, a vorbit despre Vladimir Draghia

Vlad Voiculescu, fondatorul MagiCAMP, organizatia unde vor ajunge cei 100.000 de euro donati de Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon Romania, este impresionat de gestul vedetei.

Vlad Voiculescu a declarat pentru ca a aflat de ideea lui Vladimir Draghia in momentul in care Alice, iubita concurentului Exatlon, a postat anuntul pe pagina ei de socializare, chiar in ziua finalei.

Cand si cum ati aflat de gestul lui Vladimir Draghia, de intentia lui de a dona premiul?
Vlad Voiculescu: Cu o zi inainte, cand am vazut pe facebook. Am dat si share imediat.

Sunt persoane care spun ca Vladimir Draghia a castigat pentru ca a reusit sa stranga multe voturi de la telespectatori tocmai pentru ca a anuntat ca doneaza premiul. Acum, sunt si unii care spun ca nu se va tine de promisiune…

loading...
Vlad Voiculescu: Nu stiu daca este asa, daca datorita acestui lucru a castigat. Cred ca noi avem sa-i multumim lui Vladimir nu doar pentru ce a facut acum, ci pentru implicarea lui in ultimii ani pentru copiii din MagiCAMP, copii pentru care acest loc reprezinta de multe ori prima lor tabara.
Vlad Voiculescu: Dupa cum spuneam, Vladimir nu este langa noi de ieri (n.r. finala Exatlon de miercuri seara), de la concurs. A inotat pentru noi la Swimathon, a strans donatii, a venit in tabara sa faca activitati cu copiii. Cam astea sunt modurile in care cineva cu profilul lui Vladimir ne poate ajuta.

Copiii se bucura tare cand cineva cunoscut vine sa ii vada si sa petreaca timp cu ei. O faza draguta cu Vladimir Draghia este ca le-am auzit intr-o seara pe fetitele din MagiCAMP spunand inainte de culcare: “Ai vazut ce muschi avea Vladimir Draghia? Imi venea sa ma inec, doar ca sa vina el sa ma salveze”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro