VLADIMIR DRAGHIA A VORBIT DESPRE CE SE INTAMPLA IN CULISELE EXATLON

Proaspat intors in tara, castigatorul Exatlon Vladimir Draghia a vorbit despre lucruri pe care telespectatorii nu le stiau. Actorul a precizat ca nicio clipa nu li s-a spus ce sa faca, ce sa vorbeasca si ca uneori nici nu simtea ca este filmat. In casa existau 10 camere de filmat, iar in cotet una, astfel ca „faimosii” si „razboinicii” uitau ca sunt filmati. Cu toate acestea insa, la sase ore, o echipa formata dintr-un reporter si un cameraman venea si le cerea sa faca un moment de reality-show.

Proaspat intors in tara, castigatorul Exatlon Vladimir Draghia a vorbit despre lucruri pe care telespectatorii nu le stiau. Actorul a precizat ca nicio clipa nu li s-a spus ce sa faca, ce sa vorbeasca si ca uneori nici nu simtea ca este filmat. In casa existau 10 camere de filmat, iar in cotet una, astfel ca „faimosii” si „razboinicii” uitau ca sunt filmati. Cu toate acestea insa, la sase ore, o echipa formata dintr-un reporter si un cameraman venea si le cerea sa faca un moment de reality-show.

„I-am spus realist iubitei mele ca ma voi intoarce in maximul 3 luni si jumatate. Chiar nu credeam. 20 de saptamani mai tarziu ma aflam tot in Republica Dominicana, mancam orez. (…) Pot sa-ti zic ca, din cate stiu eu, s-ar putea sa ma insel, oamenii implicati in acest proiect si in cele trei care mai erau pe acea insula erau foarte multi. Din cate stiu eu, 1.500 de oameni erau implicati. In camp, cred ca erau, in ture, 2 reporteri, mai erau 2-3 oameni…localnici, cum le ziceam, care aveau grija de tot felul de lucruri. Ne mai ajutau ei cu un cutit, tot felul de lucruri. Localnicii aveau si job-ul de a ne proteja. Ne pazeau…sa nu plece unul dintre noi. Intodeauna exiasta aceasta tendinta, vrei sa te duci mai incolo, sa vezi ce e in dupa perimetrul ala. Nu aveai voie sa treci de perimetrul. Echipa nu era in jurul nostru, nu erau cameramani. Era o camera fixa, care era tot timpul pornita.
loading...
Noi nu simteam oamenii care erau pe langa noi, noi nu ii vedeam. La sase ore, venea o echipa cu un cameraman si un reporter si ne spunea sa facem un moment de reality-show. De exemplu, vorbeam ce facem maine la joc, 3-5 minute vorbeam despre asta. Ala era singurul moment in care aveam de-a face cu oameni. In rest, in casa erau 10 camere, in cotet o camera. Nu aveam cameramani dupa noi. Nu simteam ca suntem filmati. Eu dupa doua saptamani am uitat. Nu aveam restrictii sa ne spuna ce sa zicem si ce sa nu zicem. Bineinteles ca-ti mai scapa cate o injuratura. Asta e, suntem oameni. De aia exista montaj. E o greseala sa-i spui cuiva ce sa spuna si ce sa nu spuna”, a marturisit Vladimir Draghia
Concurentii nu stiau ca emisiunea Exatlon are un succes rasunator in tara. Actorul sustine ca el a aflat abia dupa trei luni ca show-ul era urmarit de milioane de romani. Cosmin Cernat a fost cel care i-a anuntat pe sportivi ca Exatlon este o emisiune extrem de urmarita in tara: „Nici acum, la cateva zile de cand m-am intors din tara, nu imi dau seama ce a insemnat Exatlon. Am fost uimit sa vad cati batrani ma opresc si sa-mi vorbeasca frumos. Nu vin oameni care ma i-au de gat sa faca o poza, cum se intampla inainte. Oamenii care m-au oprit mi-au spus ca ma urmaresc, mi-au spus de ce. Oamenii apreciaza sportivii si spectacolul sportiv. Foarte multi mi-au spus ca stiu prin ce am trecut.”

Vladimir Draghia a anuntat in finala emisiunii ca va dona intregul premiu de 100.000 de euro unei cauze nobile. El a marturisit ca se hotarase inca dinainte sa intre in emisiune, dar se gandea doar la jumatate, dar dupa ce a ajuns in Republica Dominicana s-a razgandit.

„Intr-o seara cand ma antrenam pentru Exatlon, chiar m-am gandit ca ar fi bine sa donez banii. Sa donez jumatate din suma asta. Dupa care am intrat in Exatlon, au trecut cateva saptamani si am inceput sa ma gandesc ca daca donez jumatate de bani ar insemna ca cealalta jumatate vine la mine, ceea ce m-a facut sa simt ca iau cealalta jumatate….nu ca dau jumatate. A fost ceva foarte ciudat pentru mine. Simteam ca nu mi se cuvine cealalta jumatate. Daca tot fac o treaba, de ce nu o fac pana la capat? Nu mor de foame. Nu am sute de mii de euro in conturi, dar am cumva garantia zilei de maine, din punct de vedere material. Stiu ca ma descurc. Ceea ce ma face ca daca pot sa ofer tot premiul, de ce sa n-o fac? Stiu sigur ca pot sa-mi ajut familia. Mi-am dat seama ca daca voi castiga, nu voi castiga datorita mie, ci datorita sansei…datorita energiilor, nu stiu. La fiecare meci, imi dadeam seama ca nu am nicio putere. Daca castig, castig datorita sansei. Din 29 de oameni, doar unul putea sa castige. Am zis ca daca ajung sa castig, ceva mai important decat mine a facut sa ajung acolo. Asa ca de ce sa nu fac si eu lucrul asta. Am ales MagicCamp pentru ca am mare incredere in oamenii de acolo. Am cunoscut problemele cu care se confrunta si mi s-a parut ca acolo este cel mai potrivit loc pentru acesti bani”, a spus actorul

loading...
Legat de faptul ca a spus ca vrea sa doneze banii fix in ziua votului, in finala, fiind acuzat ca i-a luat sansa de a castiga lui Ionut „Jaguarul”, Vladimir Draghia a recunoscut ca: „Raspunsul este foarte simplu. Tocmai de aia am spus. Voiam sa ma asigur ca o sa castig. Nu mi se pare nimci gresit in asta. Nu mai aveam sansa, eram in finala. Locul meu in finala a fost castigat pe plan sportiv. Ei, in finala am fost pus pe un scaun. Ce puteam sa fac de pe scaunul ala? Trebuia sa fac ceva sa castig, nu? De ce trebuia sa ascund? Daca as fi pierdut, nu m-ar fi crezut nimeni ca as fi vrut sa donez banii. Am asteptat pana la jumatatea emisiunii, dar eram langa un om care facea apel la partea asta emotionala a oamenilor. Era a patra oara cand Ionut incepuse sa planga si sa povesteasca oamenilor cum a stat el pe niste cartoane, cum a muncit pe o plantatie. Lucru care la fel…nu mi se pare corect. Dar e clar ca vrei sa-i faci pe oameni sa te voteze. Nu puteam sa stau langa el si sa nu spun nimic”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro