AVEM IMAGINI DE LA PRIMA INTALNIRE DINTRE BIANCA & TRISTAN

La doar trei zile dupa ce v-am dezvaluit, in premiera, ca Bianca Dragusanu si Victor Slav nu mai formeaza un cuplu, au iesit la iveala detalii despre noua poveste de dragoste din viata senzualei prezentatoare TV. S-au aflat amanunte de ultima ora despre relatia pe care vedeta de la Kanal D o are cu englezul milionar. Totul ar fi pornit de la SMS-urile buclucase pe care le-a descoperit blondina, in urma cu aproximativ o luna.

In urma unei anchete ample, reporterii DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) au intrat in posesia unor informatii de-a dreptul picante despre noua idila care pare sa se infiripe intre Bianca Dragusanu si englezul Tristan Tate.

Potrivit unor surse de incredere, cei doi s-au cunoscut in urma cu aproximativ o luna, la o petrecere cu staif, organizata la Clubul Diplomatilor din Capitala. Mai precis, Bianca Dragusanu si Tristan Tate s-au vazut prima oara la Viva Party, eveniment care a avut loc in 24 mai. Din informatiile noastre, fratele englezului a fost cel care le-a facut ”lipeala”.

Potrivit surselor citate, noua prezenta masculina din viata Biancai Dragusanu nu este deloc intamplatoare. Totul ar fi pornit de cand vedeta Kanal D a descoperit SMS-urile buclucase dintre Victor Slav si ex-logodnica lui Catalin Cazacu.

loading...
Pe 14 februarie, de Ziua Indragostitilor, la cateva ore dupa emisiune, mai exact la 3 dimineata, Victor s-ar fi gandit sa ii trimita un mesaj brunetei. O sursa apropiata de fosta iubita a lui Cazacu a dezvaluit, ca bruneta nu s-a putut abtine si a impartasit mai multor persoane faptul ca Victor Slav a cautat-o, dar nu pur si simplu, ci cu dovezi, aratand si cuvintele pe care acesta i le-a scris.

„Imi pare rau pentru tine ca suferi. Te apreciez, vad cat de mult suferi si cat esti de calma”, este mesajul cu care Ana s-a laudat la prietenele ei. Bianca ar fi „interceptat”, la un moment dat, mai tarziu, SMS-ul trimis de iubitul ei, iar prima reactie a lui Victor Slav ar fi fost: „Mama, ce periculoasa!” (n.r. – referitor la Ana Roman), sustinand ca mesajul nu este integral si ca nu a avut intentii ascunse, doar i-a multumit tinerei ca a fost in emisiune, asa cum face cu toti invitatii sai. Blondina s-ar fi convins ca Ana se lauda doar cu o parte din mesaj, in momentul in care Victor i-a aratat telefonul.

Cei doi s-au cunoscut in platoul unei emisiuni TV, in urma cu aproximativ sase ani. S-au indragostit pe loc si au decis sa inceapa o relatie. Din care a rezultat si o fetita, Sofia Natalia.

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectorului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, din pacate, Bianca si Victor au divortat. Ulterior, ei si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro