Betty, fiica lui Florin Salam, a purtat la petrecerea de cununie o rochie pictata manual!

Fiica lui Florin Salam, Betty, s-a cununat civil, vineri, cu iubitul ei, Catalin Visanescu. Iata cat de frumos s-au imbracat proaspetii insuratei la petrecerea lor.

Intr-o zi atat de importanta, Betty a imbracat o rochita diafana, care i-a venit de minune si i-a mascat intr-un mod delicat burtica de graviduta.

Conceputa cu umerii goi, stransa pe bust si ampla in partea de jos, pentru a nu-i crea neplaceri sau disconfort viitoarei mamici, rochita lui Betty a fost de-a dreptul spectaculoasa.

Ea a impresionat prin simplitate si bun gust. Ca element distinct, creatia vestimentara a avut pictat manual in partea de jos, pe poalele rochiei, un cuplu format dintr-o fata si un baiat.Interesant este faptul ca baiatul poarta barba, cum obisnuieste Catalin Visanescu, ginerele lui Florin Salam, iar fata are parul lung si si-l piaptana pe spate, asa cum si-l tine Betty, fiica artistului.

loading...
Rochita poarta semnatura designerului Cristina Savulescu si a fost pictata manual de artistul plastic, Sorin Ilfoveanu.

La fel de elegant s-a imbracat si sotul lui Betty, Catalin. El a purtat un costum format din pantalon si vesta de culoare maro, cu sacou crem pe deasupra, camasa alba si cravata asortata si o pereche de pantofi potriviti outfit-ului ales.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro