Ce coincidenta! Anda Adam, cu cateva zile inainte sa se afle ca Slav nu mai e cu Bianca: „Ce ar rupe multe cupluri pentru noi e afrodisiac”

Anda Adam isi prezinta noul single cu un vers ales „la intamplare”: „ce ar rupe multe cupluri pentru noi e afrodisiac”.

O coincidenta „de zile mari” face ca in perioada in care toata lumea vorbeste despre despartirea lui Victor Slav de Bianca Dragusanu, Anda Adam sa-si prezinte noua piesa cu fraza: „… ce ar rupe multe cupluri pentru noi e afrodisiac”. Asa incepe prima postare de pe pagina de socializare a Andei Adam. Postarea dateaza din data de 13 iunie, cu aproape o saptamana inainte sa se afle ca Bianca si Victor nu mai sunt impreuna.

Postarea Andei Adam face referire la piesa lansata recent alaturi de Alex Velea: „Nici o regula”, filmata in stilul clipului care i-a relansat cariera Andei si l-a facut celebru pe Velea, in urma cu 13 ani: „Selecta”. Textul piesei vorbeste despre o relatie care rezista fara sa fie constransa de nici un fel de reguli: doi oameni care se cearta, se impaca, noaptea se iubesc, iar a doua zi uita sa se sune.
loading...
„Nici unul nu lasa de la el / Tu nu ma asculti, iar eu nu tac / Ce-ar rupe multe cupluri / Pentru noi e afrodisiac”.

Anda Adam a fost marea iubire a lui Victor Slav, inainte ca acesta s-o intalneasca pe Bianca Dragusanu. Cei doi s-au despartit, dar au ramas in relatii bune, fiecare luand-o pe drumul lui: Anda s-a casatorit si a devenit mamica, Victor s-a insurat, a divortat, s-a impacat apoi cu Bianca si a devenit si el tatic.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro