A CHEFUIT CU PUYA & SISU SI L-AU GASIT MORT INTR-O CAMERA DE HOTEL!

Caz socant in lumea showbiz-ului romanesc! Dupa ce, la inceputul acestui an, a fost protagonistul unei eveniment sangeros, ”fratele” lui Puya a fost gasit fara suflare, intr-o camera de hotel.

UPDATE: La 12 ore de la dezvaluirile facute de CANCAN, Puya si Tudor Sisu au postat pe contul de Facebook al trupei ”La Familia” un mesaj ravasitor:

”Astazi adaugam inca o poza pe peretele asta… Razvan s-a dus asa cum s-au dus si altii de la noi din cartier, lasand in urma o alta mama singura si 3 copii. O alta familie distrusa…
loading...
Ni se spune mereu ca sensul vietii sunt banii, faima sau succesul si fiecare are modul lui de a cauta sa ajunga acolo… acum, cand ne uitam toti la cosciugul unui tanar de 38 de ani, mort, ar trebui sa intelegem ca in viata nu e nimic mai important decat VIATA si FAMILIA.

DUMNEZEU SA-L IERTE!”

Tanarul pe care Puya il considera ca un frate si care, la inceputul acestui an, a fost injunghiat de un temut interlop, in cartierul milionarilor, a fost gasit mort, acum cateva zile, dupa ce ar fi chefuit cu cei doi componenti ai trupei „La Familia”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro