Cum a fost umilita Madalina Manole dupa moarte!

Fanii au aflat cum a fost umilita Madalina Manole dupa moarte. Piatra pe care se afla gravat numele ei, de pe Aleea Stelelor din Mangalia, a fost scoasa.

Admiratorii „Fetei cu parul de foc” au fost informati cum a fost umilita Madalina Manole dupa moarte. Pe o pagina dedicata cantaretei, o fana a povestit ca a fost la Mangalia si s-a dus pe Aleea Stelelor, un drum din dale aflat in apropiere de faleza. Acesta a fost inaugurat in 2000 de autoritatile locale si, de-a lungul timpului, mai multi artisti au primit cate o stea, printre acestia numarandu-se si Madalina Manole, care s-a sinucis in 2010.

„Sunt foarte suparata pe Primaria din Mangalia ca au scos steaua Madalinei”, a relatat admiratoarea Madalinei. „Acum 5 ani chiar am facut si poza si ieri cand am trecut chiar am cautat o si nu mai era! Nesimtitii, au scos-o! Madalina merita totul si ei i-au scos si steaua. Eu mai raman la mare pana pe 3 iulie si chiar am sa merg la primarie sa le spun si chiar am sa fac si o sesizare scrisa! Madalina este un mare artist si nu trebuie stearsa memoria ei niciodata!”, a mai povestit fana „Fetei cu parul de foc”.
loading...
Cum a fost umilita Madalina Manole dupa moarte. Nu se stie unde vor fi relocate dalele de pe Aleea Stelelor
Oamenii au fost iritati sa afle cum a fost umilita Madalina Manole dupa moarte. Aleea Stelelor din Mangalia a fost eliminata in toamna lui 2015, cand Primaria a demarat lucrari de refacere a falezei, care nu s-au incheiat nici in prezent. Dalele cu numele artistilor au fost scoase si mutate intr-un depozit. ”Dalele inscriptionate au fost recuperate si se afla la ora actuala intr-un depozit. Ele vor fi amplasate fie unde au fost si inainte sau vor fi relocate. Inca nu am stabilit acest detaliu. Stiu, aceste stele ar fi trebuit sa se afle intr-un loc care acum este un santier. Dar dupa terminarea lucrarilor vom putea sa comemoram monstrii sacri ai neamului romanesc!”, declara viceprimarul Mangaliei, Dragos Angelescu, in 2016, pentru mangalianews.ro. Cert este ca nici astazi dalele nu au aparut pe Aleea Stelelor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro