DANIELA CRUDU, SURPRINSA IN TIMP CE MIMA O PARTIDA NEBUNA

Dezinvolta si fara inhibitii, asa cum ne-a obisnuit, Daniela Crudu a atras din nou atentia asupra ei. Fosta asistenta “pacatoasa” s-a dezlantuit la un restaurant de fite din Bucuresti. Vedeta a imitat un act sexual alaturi de un tanar, care atunci cand au fost fotografiati si-a ascuns fata. Mainile insa nu “i s-au dezlipit” de trupul HOT al vedetei. Martorii au facut ochii mari cat cepele cand au vazut scenele desprinse parca dintr-un film pentru adulti.

In varsta de 28 de ani, Daniela Crudu s-a urcat pe statuia unui cal negru aflat la un restaurant din Capitala. In spatele ei a stat un tanar, care, desi si-a ascuns fata, stim cine este! Si asta pentru ca fosta asistenta l-a etichetat in poza fierbinte aparuta pe Internet. Acesta se numeste Dan Tecu Lescu. Dupa cum puteti vedea in poza, Cruduta sta intinsa pe cal, in timp ce tanarul aratos o tine de par si de piciorul drept, asemenea intr-o partida de sex salbatic.

“Cine pe cine calarea?”, “Iti place binisorul”, “Exact in pozitia care iti place, Daniela :)” sunt trei dintre mesajele postate de fanii vedetei.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro