Ei sunt cei doi parinti gasiti morti impreuna cu fiica lor de 12 ani!

Cei doi parinti care au fost gasiti morti in garsoniera lor din localitatea Rovinari (judetul Gorj) se numesc Marius si Dana. Acestia, impreuna cu fiica lor de 12 ani, au murit intoxicati cu gaze.

Marius (39 de ani) si Dana (32 de ani) locuiau impreuna cu fetita lor, Alexandra, in Marea Britanie. Ei venisera in Romania pentru nunta fratelui Danei. Marius si Dana au fost gasiti decedati in baie, in timp ce Alexandra zacea pe jos in camera.

Mama Danei este in stare de soc. „O sunai pe parcursul zilei si nu imi raspunse, iar cand am venit pe bulevard spre garsoniera ei m-am intalnit cu niste vecine din bloc care imi spusera ca miroase a gaze. Voiam sa sparg usa, dar m-am gandit ca poate ma cearta ginerele. Am sunat la 112 si apoi veni copilul de la serviciu si forta usa. El a zis sa sarim in ajutor ca Dana e moarta inauntru si miroase a gaze. A iesit cu Alexandra pe brate, dar si ea era grav. Erau niste copii atat de frumosi, ele in special erau de o frumusete aparte. Nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat asa ceva. Eu nu am intrat inauntru ca nu am mai putut.
loading...
Nu mi-au spus niciodata ca ar fi avut vreo problema cu instalatia de gaze”, a declarat femeia.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro