FOSTA IUBITA A ”PAPUSELULUI” BIANCAI RUPE TACEREA

La aproximativ o saptamana de la debutul super-telenovelei care a monopolizat atentia publica, Mia, femeia care ar fi fost parasita de Tristan Tate pentru Bianca Dragusanu, rupe tacerea.

Mia, femeia care in trecut a avut o relatie cu Tristan Tate, barbatul in bratele caruia s-a refugiat Bianca Dragusanu, dupa despartirea de Victor Slav, s-a decis sa spuna lucrurilor pe nume. Bruneta a facut marturisiri uluitoare.

Tanara despre care v-am dezvaluit ca s-ar fi ales cu un bolid de lux de aproximativ 90.000 de euro dupa ce s-a despartit de ”frumuselul” Biancai sustine ca, de fapt, ea si milionarul englez nu au depasit stadiul de amici. Mai mult decat atat, Mia pare ca ar vrea sa-l uite pe sportivul care a intrat in gratiile Biancai Dragusanu.
loading...
”Eu si Tristan suntem doar cunostinte si atat, amici mai bine spus. L-am cunoscut intr-un club din Bucuresti si atata tot. De la poza pe care am postat-o pe Instagram cred ca a pornit toata aceasta poveste. Nu am nicio treaba cu el, ne-am vazut de cateva ori prin cluburile de noapte, dupa cum se stie Tristan e mare amator de petreceri, ii place sa iasa prin cluburi. Dar, sincer, nu am nicio relatie cu el, nu avem absolut nimic de impartit, nu am lucruri la el acasa si nici el nu are lucruri la mine. Nu vreau sa-i fac rau. Asa cum il cunosc eu e un om normal. Eu cred ca Tristan nu vrea decat sa se afirme, dar la cat de multi bani are putea sa o faca in alt mod”, a marturisit Mia

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro