FRUMUSELUL BIANCAI A FACUT ”PARTAJUL” CU FOSTA LOGODNICA.

Detalii picante din trecutul amoros al lui Tristan Tate, sportivul milionar care s-a cuplat cu Bianca Dragusanu. Conform unor surse bine informate, marea dragoste a milionarului englez ar fi Mia de la Toyota. Tanarul inca ar mai cauta-o la telefon pe fosta partenera, potrivit apropiatilor sai. Ba chiar, la despartire, Tristan i-ar fi lasat fetei un BMW tipla de 90.000 de euro.

Tristan Tate s-a stabilit in Romania in urma cu aproximativ trei ani. Sportivul pare sa fie unul dintre marii „devoratori” de bombe sexy din showbiz-ul romanesc. Tanarul milionar care a cucerit-o pe Bianca Dragusanu ar fi facut ravagii printre frumusetile feminine din Capitala. In trecut, s-ar fi iubit cu Raluca, o bruneta senzuala din Focsani. Tanara este cunoscuta in lumea buna a Capitalei drept ”Bombardiera de la Bamboo”, pseudonim pe care l-a capatat de la locul de munca.

Ulterior s-a cuplat cu Mia, o bruneta cu ochi albastri, care, la vremea respectiva, era asistenta personala a managerului unei reprezentante auto din zona Pipera. De aici si porecla Mia de la Toyota. Aceasta este, conform informatiilor marea dragoste a milionarului englez. Pe ea ar fi iubit-o cel mai mult. Iar flacara pasiunii pare ca, inca, nu s-a stins. Pentru ca frumuselul Biancai ar tine legatura cu fosta partenera. Ce-i drept, prin telefon, potrivit surselor noastre.
loading...
Cat timp au format un cuplu, Tristan Tate si Mia au locuit impreuna. Apropiatii celor doi sunt chiar de parere ca legatura sportivului cu Bianca Dragusanu nu va rezista mult si ca tanarul se va intoarce la frumoasa bruneta. In perioada in care au fost impreuna, Tristan a rasfatat-o pe Mia cu multe cadouri costisitoare. Piesa de rezistenta o reprezinta un BMW, seria 6, model 640.
Dupa despartire, englezul i-ar fi lasat tinerei masina in valoare de 90.000 de euro. Fara absolut nicio problema. Semn clar, potrivit surselor citate, ca inca mai nutreste sentimente pentru ea. Relatia dintre Tristan Tate si Mia de la Toyota s-a incheiat in urma cu cateva luni. Atunci cand sportivul a cunoscut-o pe Bianca Dragusanu, la petrecerea VIVA. Au inceput o relatie, pe care, recent, si-au asumat-o.

Tristan a facut o criza de nervi cand a aflat ca Mia a inceput sa se afiseze cu un fost coleg de birou si a ales sa faca publica relatia cu Bianca. Mia si Tristan au avut o relatie frumoasa, se intelegeau destul de bine si isi faceau planuri. Relatia lor a durat aproximativ doi ani”, a declarat o sursa din anturajul sportivului

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro