Incredibil, ce spune Catalin Cazacu despre freza lui periuta!

Catalin Cazacu, unul dintre cei mai iubiti concurenti de la Exatlon, si-a schimbat total look-ul de cand a ajuns in Republica Dominicana!

Daca la plecarea la Exatlon, Catalin Cazacu era tuns periuta si parea ca aceasta este imaginea pe care ar fi vrut sa o promoveze pe toata perioada sederii sale in emisiune, ei bine, in timpul competitiei lucrurile s-au schimbat total!

Catalin Cazacu a dezvaluit secretul look-ului sau periuta! „Am zis mereu ca frumusetea nu este cel mai mare atribut al meu”

Catalin a aratat in Republica Dominicana mai degraba a haiduc, parul i-a crescut, in plus, a avut si o barba care l-a prezentat in fata telespectatorilor mai matur, dar, totodata, si mai sigur pe el! “Cazacu ar fi dorit sa isi puna in bagaj aparatul de tuns, pentru a-si mentine acelasi look, dar nu s-a putut! A fost marele lui regret! Insa, nu este nicio problema, caci i-a stat foarte bine asa, un pic mai rebel”, au povestit persoane apropiate sportivului!

loading...
La revenirea in tara, primul lucru pentru campionul la motociclism a fost sa se duca la salon, pentru a se tunde. Apoi, cu zambetul pe buze, Catalin Cazacu a dezvaluit secretul look-ului sau periuta. “Am zis mereu ca frumusetea nu este cel mai mare atribut al meu, nu sunt genul de tip care sa isi dea cu foarte mult gel pe par sau sa isi faca nu stiu ce coafuri sofisticate. Am aceasta freza care era la moda prin 1994 si tin inca foarte mult la ea! Ma simt foarte lejer si primul lucru pe care l-am facut in tara a fost sa ma duc sa ma tund. Am aceeasi frizerita de 1500 de ani pentru ca aceasta frizura complicata nu poate sa o faca oricine si atunci apelez tot timpul la ea! Stie intotdeauna lungimea potrivita a parului (n.r. rade). Dincolo de gluma, la mine dureaza, din momentul in care am ajuns la salon, cateva minute sa raman fara par si sunt rezolvat. Ma bucur ca am revenit la look-ul meu, acesta a fost primul meu pas spre umanitate”, a spus “faimosul”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro