IRI ISI DUCE IUBITA CU BENTLEY-UL LA SCOALA

Dragostea nu tine cont de varsta, iar de acest lucru pare ca s-a convins si miliardarul de la Izvorani. Irinel Columbeanu (61 de ani) si Oana Cojocaru (21 de ani) o poveste frumoasa de dragoste. Celebrul om de afaceri ii face tinerei sale iubite toate poftele.

Irinel Columbeanu face tot ce-i sta in putinta ca sa o rasfete la maximum pe tanara de 21 de ani. Cu toate ca intre cei doi este o diferenta de varsta de aproximativ 40 de ani, fotomodelul originar din Bacau spune ca nu-i pasa de acest aspect, pentru ca il iubeste pe miliardarul de la Izvorani.

Zilele trecute, paparazzi l-au intalnit pe Irinel Columbeanu alaturi de tanara lui iubita. Mai exact, celebrul om de afaceri a dus-o pe aceasta la facultate. Si nu oricum, ci cu Bentleyul de 150.000 de euro pe care il conduce.

Dand dovada de discretie, Irinel a lasat-o pe tanara iubita la cativa metri de intrarea in institutia de invatamant. Imbracata lejer, dar cu bun gust, cu o mapa si o sticla de suc natural in mana, Oana a coborat rapid din masina miliardarului si s-a indreptat grabita spre facultate, acolo unde a fost intampinata cu mare entuziasm de colegi

loading...
Irinel Columbeanu si Oana Cojocaru formeaza cel mai recent cuplu din showbiz. In varsta de 21 de ani, bruneta a renuntat la iubit si la locul de munca pentru a forma un cuplu cu miliardarul de la Izvorani. Inainte sa-l intalneasca pe fostul sot al Monicai Gabor, tanara a avut o relatie cu un membru din ”aripa tanara” a unui partid liberal.

Barbatul ar fi intrerupt orice legatura cu fiica sa, dupa ce aceasta s-a “combinat” cu Irinel Columbeanu. Mai mult, „socrul” miliardarului de la Izvorani ar ameninta ca-si „dezmosteneste” fiica, refuzand sa accepte o astfel de relatie. Cei doi au mai fost certati si in trecut, cand Oana a renuntat la prima facultate pentru a se concentra asupra carierei de manechin. Dupa ce tanara si-a reluat studiile, tatal a iertat-o, insa acum pare mai decis ca oricand sa rupa relatiile cu fiica sa.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro