Iuliana, dupa finala Bravo, ai stil: „Eu ar fi trebuit sa castig”!

Iuliana Doroftei rupe tacerea si spune totul despre starea ei. Tanara s-a clasat pe locul al doilea in finala „Bravo, ai stil! All Stars!”

„Bravo, ai stil! All Stars” a fost o competitie unica de fashion, unde s-au intalnit cele mai bune, ambitioase si originale concurente din toate editiile show-ului.

Marea castigatoare desemnata de public este Silvia, aceasta bucurandu-se si de un premiu de 100.000 de lei.

Pe locul doi s-a clasat frumoasa Iuliana Doroftei care ne-a acordat, la cateva zile dupa finala, un interviu sincer, in care recunoaste ca este dezamagita si trista, dar ca va continua sa arate ce poate in domeniul modei.

Reporter: Iuliana, cum te simti? Ai marturisit ca ai avut la un moment dat crize de anxietate si o stare fizica si psihica proasta…

loading...
Iuliana Doroftei: Am avut crize de anxietate si nu mai rezistam cand ma certam cu celelalte concurente. Acum pot sa zic ca ma simt mai bine, incerc sa-mi revin pentru ca am multe proiecte in plan. Inca sunt dezamagita, trista si nu am chef de nimic, dar usor-usor o sa trec peste asta.

Reporter: Cum arata clasamentul final in viziunea ta?

I.D: Eu as fi fost castigatoarea, pe locul doi Marisa, pe trei Silvia si pe patru Alina.

Reporter: Familia te-a sprijinit in momentele grele prin care ai trecut dupa finala?

I.D: Mami m-a sustinut si m-a incurajat ca intotdeauna, dar acum a plecat la Mangalia, ca acolo munceste. Am ramas singura in Bucuresti, dar am cateva prietene care sunt alaturi de mine.

Reporter: Dupa filmari lungi, munca si stres ar fi binevenita o vacanta. Ti-ai facut planuri?

I.D: Va dati seama ca mi-ar prinde bine o vacanta, sa ma relaxez, sa ma distrez si sa uit complet de aceasta dezamagire. Problema este insa ca, daca nu am castigat, nu am bani in acest moment. Mi-as dori sa plec undeva, eu nu am iesit niciodata din tara.

Reporter: Ai vrea sa-i transmiti un mesaj Silviei?

I.D: Felicitari in primul rand! In al doilea rand ii doresc liniste sufleteasca si succes si pe viitor.

Reporter: Esti una dintre cele mai iubite fete care au trecut pe la „Bravo, ai stil!”. Ce le spui fanilor tai?

I.D: Le multumesc mult pentru sustinere, stiu ca imi sunt alaturi mereu. Citesc cu drag, zilnic, mesajele lor. Sa ma urmareasca in continuare ca le pregatesc o multime de surprize, toate…cu stil. Inca o data, multumesc pentru gandurile bune.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro