LIVIU DRAGNEA A FOST CONDAMNAT LA 3 ANI SI 6 LUNI DE INCHISOARE CU EXECUTARE

Liviu Dragnea si-a aflat, joi (21 iunie), sentinta in dosarul DGASPC Teleorman. Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca liderul PSD este vinovat. El a primit 3 ani si 6 luni ani de inchisoare cu executare.

In acest dosar, Liviu Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, in legatura cu angajarea la DGASPC Teleorman a doua persoane, care de fapt lucrau pentru organizatia PSD.

In cazul liderului PSD, procurorul a sustinut ca se impune constatarea ca faptele din acest dosar sunt concurente cu cele din dosarul “Referendumul”, in care Dragnea a fost condamnat la doi ani cu suspendare, astfel impunandu-se anularea suspendarii si transformarea intr-o pedeapsa cu executare, potrivit PRO TV.
loading...
Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au amanat deja de trei ori decizia in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, in care DNA a cerut condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la sapte ani si jumatate de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu si o pedeapsa de doi ani si jumatate pentru instigare la fals intelectual, conform Digi24.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro