MIHAI MORAR, ZI IMPORTANTA IN FAMILIA LUI!

Zi importanta astazi, 10 iunie, pentru Mihai Morar si sotia lui, sarbatoresc 12 ani de cand s-au casatorit. Prezentatorul a postat o fotografie pe retelele de socializare, in care apare alaturi de sotia lui, dar si un mesaj profund. “De 12 ani, in filmul nostru. #familiaMorar”, a scris Mihai Morar.

Prietenii virtuali au reactionat imediat ce au vazut imaginea, prin like-uri, dar au lasat si zeci de mesaje si felicitari.

“Multi Ani Frumosi si Fericiti alaturi de buburuzele voastre minunate!/ Aniversare fericita! La cat mai multe cu bucurii nemasurate!/ Frumoasa si fericita familie! La multi ani frumosi si sanatosi impreuna, alaturi de printesele voastre frumoase!/ Sa fiti fericiti la cat mai multi ani impreuna/ Felicitari! O FAMILIE MODEL PT ALTII”, sunt doar cateva dintre mesajele primite la fotografie.
loading...
Mihai Morar a povestit cum a reusit sa slabeasca 15 kilograme in doar cateva luni. El a spus ce mananca acum pentru a-si mentine silueta la care a avut ceva de lucrat.

„Am un regim alimentar echilibrat. Mananc de toate: carne, carbohidrati, legume. Parerea mea este ca dietele nu ar trebui sa fie tinute din carti, deoarcele programul fiecarei persoane difera. De exemplu, seara am arderile mai mari pentru ca termin programul de lucru la ora 22. Asa ca mai mananc cate ceva, cum ar fi branza sau mere”, a spus Mihai Morar.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro