TATAL SIMONEI HALEP ESTE EXECUTAT SILIT DE FISC, DUPA CE EA A CASTIGAT 2,2 MILIOANE DE EURO LA ROLAND GARROS

Reusita Simonei Halep de la turneul French Open, in urma careia a devenit prima jucatoare de tenis din Romania ultimelor decenii care a obtinut un titlu de Grand Slam, este umbrita de problemele tatalui ei. Stere Halep este executat silit de Fisc, dupa ce fiica lui a castigat 2,2 milioane de euro la Roland Garros. Totul i se trage de la datoriile acumulate de una dintre firmele sale.

ANAF a scos la licitatie o cladire din comuna Vulturu si un teren aflate in proprietatea firmei “La Stelica SRL”, detinute de Stere Halep, potrivit stirilekanald.ro.

Licitatia bunurilor va avea loc pe 22 iunie. Este vorba despre o cladire (spatiu de productie a bauturilor alcoolice), in suprafata de 167,81 metri patrati, plus terenul aferent, de 1.000 metri patrati, situata in localitatea Vulturu, cu un pret de pornire al licitatiei de 38.068 de lei, fara TVA, conform sursei citata mai sus.
loading...
Precedenta licitatie s-a tinut pe 24 mai, dar cum bunurile nu au fost vandute, se organizeaza o a doua licitatie, pretul fiind redus cu 25% din pretul initial de de evaluare, care a fost de 50.758 lei, fara TVA.
“Cladirea este executata silit pe baza unui dosar de punere sub sechestru care dateaza inca din mai 2013, pentru datorii la finantele din Harsova. La Stelica SRL din Vulturu a fost infiintata in 1992 si are ca domeniu de activitate comertul cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun. Un magazin satesc, cu alte cuvinte, chiar daca imobilul scos la vanzare acum de ANAF este si spatiu de productie al baturilor alcoolice. Firma are punct de lucru si in comuna Crucea”, a scris replicaonline.ro.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro