Andreea Ibacka, declaratie despre sarcina! “Vreau sa nasc natural”!

Frumoasa sotie a lui Cabral a spus prin ce metoda vrea sa aduca pe lume un copil

Andreea Ibacka a lasat sa se inteleaga, azi, pe adresa ei de socializare, ca ar fi insarcinata.

Sotia lui Cabral a dat vestea cea mare pe blogul personal. Frumusica Andreea a postat o poza sugestiva cu un scaun de masina pentru bebelusi si a marturisit ca, de cand a aflat ca este insarcinata, o incearca niste sentimente pe care nu stie cum sa le descrie

„Scriu dintr-o singura suflare… cu fluturi in stomac, asa cum ma trezesc in fiecare dimineata a ultimelor luni. Ce voiam sa va zicem”, a scris Andreea Ibacka pe blog si a pus poza cu ea si Cabral si animalele familiei, precum si un scaun pentru bebelusi.

loading...
Dorinta de a avea un urmas pare a i se indeplini, in sfarsit, actritei! De altfel, ea povestea ca isi doreste sa fie mama inca de acum patru ani, atunci cand, culmea, in media s-a lansat ipoteza ca ea nu ar putea tine o sarcina.
„Suntem in antrenament sa facem un copil, dar nu a fost sa fie pana acum. Stiti cum e, inainte de sarcina trebuie sa te pregatesti ca pentru Olimpiada. Trebuie facute analize, investigatii in acest sens! Sunt sigura ca va urma un curand in viata noastra, si sper sa nasc natural”, a spus Andreea la vremea respectiva.

Andreea si Cabral Ibacka s-au cunoscut in 2007 pe platourile de filmare si sunt impreuna din acel moment, iar in anul 2011, cei doi si-au legat destinele si in fata lui Dumnezeu. Cabral a mai fost casatorit cu Luana Ibacka, cu care are si o fetita.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro